Facebook:


Instagram:

Instagram

Sivuja päivitetty:

13.9.2017

Kylästelyt

Käyntejä kotisivuilla:113204 kpl

Puutarha suljettu

Avaamme taas toukokuussa 2018.

Päivitetty 13.9.2017

Meillä voit maksaa..

Meillä voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, Visa- ja Visa Electron, MasterCard- ja Maestro-luottokorteilla.

Yhteystiedot:

Ollilan Puutarha
Kittiläntie 3509
97290 Marraskoski
ROVANIEMI

Mika p. 040 566 7231
Outi p. 050 599 4592

ollilanpuutarha at gmail.com

Y-tunnus: 2131938-7

Kuva-albumi:

Syysistutuksiin, ainakin kellarissa talvehtiva keijunkukka Blackberry Jam

Puutarhan palvelut ja tuotteet

 

Puutarhallamme kasvatetaan erilaisia ryhmäkasveja kauden alkaessa äitienpäiväruusuista, jatkuen orvokeilla, petunioilla ja monilla muilla ulos istutettavilla, pääasiassa yksivuotisilla kesäkukilla. Valikoimastamme löytyy noin 50 erilaista lajia ja noin 140 eri lajiketta. Ryhmäkasveja viljellään yhteensä noin 40 000 kappaletta vuosittain. Viljelypinta-ala on noin 2000 m². Kasvivalikoima vaihtelee jonkin verran vuosittain ja joka vuosi otetaan myös joukko uutuuksia kokeiltavaksi.

Koulutukseltamme olemme molemmat hortonomeja (Hämeen ammattikorkeakoulu, Lepaan yksikkö). Lisäksi Mikalla on myös laskentatoimen merkonomin, ja Outilla agrologin koulutus. Työkokemusta molemmille on kertynyt oman yrityksen lisäksi myös viherrakentamisesta, vihersuunnittelusta ja viheralueiden hoidosta useissa eri yrityksissä Etelä-Suomessa.

Tavoitteenamme on tuottaa terveitä ja isokokoisia, kukintansa aloittavia ryhmäkasveja. Paras kiitos hyvästä laadustamme ovat pitkäaikaiset ja tyytyväiset asiakkaamme sekä jälleenmyyjien että vähittäisasiakkaiden keskuudessa. Suurin asiakasryhmämme ovat jälleenmyyjät (kukkakauppiaat ja puutarhamyymälät). Lisäksi kukkia myydään myös vähittäisasiakkaille suoraan tilalta. Ryhmäkasvisesongin jälkeen viljelemme kasvihuone- ja avomaankurkkua  pitkälle syksyyn.

Pyrimme kiinnittämään huomiota siihen, että käyttämämme pistokasmateriaali on laadukasta sekä tauti- ja tuholaisvapaata. Orvokit, petuniat ja muut siemenenlisättävät kasvit kylvämme pääasiassa itse.

Olemme myös tietoisia ympäristöstämme ja pyrimme ottamaan toiminnassamme huomioon ympäristönäkökohdat kierrättämällä pakkausmateriaalia, kuljetuslaatikoita sekä kylvö-ja istutusastioita. Pyrimme myös järkeistämään kasvien kuljetuksia yhdistelemällä toimituksia. Tarjoamme myös kesäkukkien ruukutuspalvelua asiakkaiden omiin astioihin.

Alaa ja sen vaihteluita sekä uutuuksia seuraamme ammattilehdistä sekä kiertämällä ammattimessuilla, alan kursseilla ja koulutuksissa. Kiertelemme mielellämme katsomassa eri kaupunkien ryhmäkasvi-istutuksia kun siihen on tilaisuus. Myös kuvastojen, luetteloiden ja edustajien kautta päivitämme alan osaamistamme. Palautetta sekä kokemuksia eri kasveista ja lajikkeista saamme myös sekä vähittäis- että tukkuasiakkaidemme kautta.

Yrityksemme on jäsenenä Kauppapuutarhaliitossa.

Tarvitsemme vuosittain useampia työntekijöitä auttamaan meitä kiireisimpään sesonkiaikaan. Ota yhteyttä ajoissa heti alkuvuodesta, jos olet kiinnostunut työskentelemään kesäkukkien ja mukavien asiakkaiden parissa. Työ on kiireistä ja raskasta, mutta palkitsevaa!